Installation af genvexanlæg​

Genvexanlæg – udnyt varmen med varmegenvindingsanlæg

Få en skræddersyet ventilationsløsning i din bolig

Overvejer du at montere et Genvexanlæg i din bolig? Så lad vores ventilationsfirma montere anlægget for dig. Hos Dyrbergs Montage ApS er vi eksperter i ventilationsanlæg, og vi har specialiseret os i varmegenvindingsanlæg fra Genvex.

Vi tilbyder både montering og service hos kunder i blandt andet Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, men vi har kunder i hele Jylland og på Fyn. Alle vores ventilationsløsninger er skræddersyede, og vi lægger altid vægt på at levere god service og høj kvalitet til ganske skarpe priser.

Varmeveksleren genbruger varmen fra indeluften

Vi tilbyder montering af Genvexanlæg i alle slags boliger, og vi står naturligvis for hele entreprisen. Samtidig tilbyder vi kompetent og professionel rådgivning om ventilationssystemer og varmegenvindingsanlæg.

Et moderne ventilationsanlæg som Genvex suger ikke blot den opvarmede luft ud af boligen. Det genbruger varmen, før luften blæses ud. Et varmegenvindingsanlæg har en varmeveksler, der overfører varmen fra den gamle indendørs luft til den nye friske luft, der blæses ind udefra.

Genvexanlægget medfører dermed en lavere varmeregning. Derudover holder det luftfugtigheden nede og filtrerer pollen og partikler væk fra luften. Dermed bliver der også et bedre indeklima.

Få et tilbud på montering af Genvexanlæg

Kontakt os gerne for at høre mere om montering af ventilationsanlæg, varmegenvindingsanlæg og Genvex. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på din bolig eller dit byggeprojekt. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud for levering og montering. Vi kan også give et tilbud med en god pris for service på Genvexanlæg.

​Kontakt os

Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig.

​Telefon: +45 2287 8110

E-mail: cfr@dbmontage.dk

Skarpe priser 

Skræddersyede løsninger

Professionel rådgivning

Professionelle fagmænd

Kontakt os i dag

Er du interesseret i en energisparende ventilationsløsning?

Uanset om du mangler hjælp til service eller montering af ventilationsanlæg, så står vi klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi går benhårdt efter at vælge den rette løsning til netop dit projekt. Det kan vi, fordi vi har stor erfaring indenfor ventilation.

Få en god pris

Indhent et uforpligtende tilbud på ventilation

Samspillet mellem os og dig som kunde er en vigtig faktor i vores arbejde. Gennem et godt samarbejde, hvor vi lytter til dine ønsker, sikrer vi et godt resultat. Vores mål er, at du bliver 100 % tilfreds og får udført opgaven i høj kvalitet til en skarp pris.

Skal vi rykke ud til dig? Så kontakt os via formularen her på siden eller på telefon. Vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dyrbergs Montage ApS

Skydebanevej 4, 6500 Vojens

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2287 8110

E-mail: cfr@dbmontage.dk

CVR-nummer: 42926086

åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.30

Fredag: 07.30 – 16.00

Lørdag og søndag: lukket

​Mails besvares alle dage.

Læs cookiedeklaratio​n her

sociale medier