Om Dyrbergs Montage

Vi er en virksomhed med fokus på høj kvalitet og gode kundeoplevelser

Selvom vi er baseret i Vojens, dækker vi hele landet med vores montage-, rådgivnings- og ventilationsløsninger!


Vi leverer kvalitetsarbejde til både private, foreninger og erhverv. Vi tilbyder en fast kontaktperson, så vores kunder altid kan have en personlig dialog med os. Vores indehaver, Christian Frandsen, er altid klar til at tage telefonen eller besvare e-mails for eventuelle spørgsmål.


Hos os er kunden altid i fokus! Vi rådgiver og tager os tid til at lytte til vores kunders behov, så vi kan levere det optimale og skræddersyede resultat.


Vores mange års erfaring i montagebranchen har gjort os i stand til at levere løsninger i den højeste kvalitet, uden at gå på kompromis med vores konkurrencedygtige priser.


Hvis du er interesseret i et samarbejde med vores kompetente ventilationsfirma, som lægger vægt på god dialog og kvalitetsresultater, kan du kan kontakte os på 22 8781 10 eller via kontaktformularen nederst på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​Kontakt os

Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig.

​Telefon: +45 2287 8110

E-mail: cfr@dbmontage.dk

Skarpe priser 

Skræddersyede løsninger

Professionel rådgivning

Professionelle fagmænd

Kontakt os i dag

Er du interesseret i en energisparende ventilationsløsning?

Uanset om du mangler hjælp til service eller montering af ventilationsanlæg, så står vi klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi går benhårdt efter at vælge den rette løsning til netop dit projekt. Det kan vi, fordi vi har stor erfaring indenfor ventilation.

Få en god pris

Indhent et uforpligtende tilbud på ventilation

Samspillet mellem os og dig som kunde er en vigtig faktor i vores arbejde. Gennem et godt samarbejde, hvor vi lytter til dine ønsker, sikrer vi et godt resultat. Vores mål er, at du bliver 100 % tilfreds og får udført opgaven i høj kvalitet til en skarp pris.

Skal vi rykke ud til dig? Så kontakt os via formularen her på siden eller på telefon. Vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dyrbergs Montage ApS

Skydebanevej 4, 6500 Vojens

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2287 8110

E-mail: cfr@dbmontage.dk

CVR-nummer: 42926086

åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.30

Fredag: 07.30 – 16.00

Lørdag og søndag: lukket

​Mails besvares alle dage.

Læs cookiedeklaratio​n her

sociale medier