​Ventilationsrens sikrer et sundt indeklima

Få rengjort dit anlæg professionelt

Trænger dit ventilationsanlæg til at blive grundigt renset? Et beskidt og støvet ventilationsanlæg kan have kan have en negativ effekt på indeklima og luftfugtighed – alt det som anlægget egentlig skulle forbedre. Hos Dyrbergs Montage ApS kan vi tilbyde ventilationsrens, så dit anlæg igen kommer til at virke optimalt og har den ønskede effekt.

Som dit foretrukne ventilationsfirma i det sønderjyske kommer vi ud og rengør anlæg i blandt andet Haderslev, Kolding, Sønderborg og Aabenraa. Vi rengør alle former for ventilationsanlæg, uanset om du har installeret et mindre anlæg på dit badeværelse eller en større løsning, der sørger for indeklimaet i en hel kontorbygning eller offentlig institution.

Undgå høj luftfugtighed med ventilationsrens

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig et ventilationsanlæg. Det sørger for et sund indeklima, frisk luft indendørs, og sænker luftfugtigheden, hvilket mindsker risikoen for støvmider og skimmelsvamp. Men hvis du ikke sørger for at få dit anlæg vedligeholdt og rengjort, så kan det i sidste ende have den modsatte effekt. Et beskidt anlæg kan nemlig medføre forhøjet luftfugtighed, forværret indeklima og øget risiko for dårlig luft, der kan give hovedpine, allergi og meget andet.

De gode grunde til at få installeret et ventilationsanlæg gælder altså også for løbende ventilationsrens. Ved at få anlægget renset sikrer du dig nemlig, at det fungerer optimalt og efter hensigten. Vi tilbyder alle former for service af ventilationsanlæg, herunder grundig rensning af anlægget. Vi er eksperter i ventilation og kan derfor sørge for, at dit anlæg renses både professionelt, grundigt og optimalt i forhold til, hvilken type anlæg du har monteret.

Kontakt os og få renset din ventilationsløsning

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad du kan få ud af ventilationsrens, eller hvis du vil have os ud og rense dit ventilationsanlæg, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi brænder for at skabe et bedre indeklima – i huse, kontorbygninger og offentlige institutioner – og vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

​Kontakt os

Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig.

​Telefon: +45 2287 8110

E-mail: cfr@dbmontage.dk

Skarpe priser 

Skræddersyede løsninger

Professionel rådgivning

Professionelle fagmænd

Kontakt os i dag

Er du interesseret i en energisparende ventilationsløsning?

Uanset om du mangler hjælp til service eller montering af ventilationsanlæg, så står vi klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi går benhårdt efter at vælge den rette løsning til netop dit projekt. Det kan vi, fordi vi har stor erfaring indenfor ventilation.

Få en god pris

Indhent et uforpligtende tilbud på ventilation

Samspillet mellem os og dig som kunde er en vigtig faktor i vores arbejde. Gennem et godt samarbejde, hvor vi lytter til dine ønsker, sikrer vi et godt resultat. Vores mål er, at du bliver 100 % tilfreds og får udført opgaven i høj kvalitet til en skarp pris.

Skal vi rykke ud til dig? Så kontakt os via formularen her på siden eller på telefon. Vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dyrbergs Montage ApS

Skydebanevej 4, 6500 Vojens

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2287 8110

E-mail: cfr@dbmontage.dk

CVR-nummer: 42926086

åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.30

Fredag: 07.30 – 16.00

Lørdag og søndag: lukket

​Mails besvares alle dage.

Læs cookiedeklaratio​n her

sociale medier