Service af ventilationsanlæg giver optimal ydelse

Vi tager godt hånd om din ventilationsløsning

Har du et ventilationsanlæg i din bolig eller på din arbejdsplads, som trænger til at blive repareret, renset eller bare tjekket op på? Hos Dyrbergs Montage ApS tilbyder vi service af ventilationsanlæg og ventilationsrens, så dit anlæg altid fungerer optimalt og holder i mange år. Vi er eksperter i ventilation, og vi er derfor de helt rette til at sørge for dit anlæg og vedligeholdelsen af det.

Vi servicerer ventilationsløsninger i hele Sønderjylland, herunder Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Kolding. Med regelmæssig service af ventilationsanlæg sikrer du dig, at det fungerer optimalt og kommer til at holde i mange år frem.

​Undgå støjgener og store regninger med service af ventilationsanlæg

Selvom vi leverer og monterer ventilationsanlæg af højeste kvalitet, så kan der løbende opstår problemstillinger, der kræver professionel opmærksomhed og vedligehold. Optagelse af snavs og dagligt slid sætter sig nemlig på anlægget og kan medvirke til, at anlæggets funktion nedsættes, og det kan i visse tilfælde begynde at støje.

Med service af ventilationsanlæg ordner vi alle former for løbende vedligehold af dit anlæg, så du undgår støjgener og nedsat ydeevne. Samtidig kan du undgå uforudsete regninger og store reparationer, da vi også kan give dit ventilationsanlæg et eftersyn, så eventuelle problemer bliver taget i opløbet.

Optimal drift er enormt vigtigt, hvis du vil sikre dig alle fordelene ved et ventilationsanlæggets i forhold til godt indeklima, nedsat luftfugtighed og besparelser på varmeregnskabet. Og det står vi klar til at hjælpe dig mig. Lige når du har brug for det.

Kontakt os og bestil et serviceeftersyn

Hvis gerne vil have, at vi kommer forbi og giver dit ventilationsanlæg et serviceeftersyn, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi servicerer alle typer ventilationsanlæg – store og små – og sørger altid for, at dit anlæg funger præcist, som det skal.


Kontakt os

​Kontakt os

Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig.

​Telefon: +45 2287 8110

E-mail: cfr@dbmontage.dk

Skarpe priser 

Skræddersyede løsninger

Professionel rådgivning

Professionelle fagmænd

Kontakt os i dag

Er du interesseret i en energisparende ventilationsløsning?

Uanset om du mangler hjælp til service eller montering af ventilationsanlæg, så står vi klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi går benhårdt efter at vælge den rette løsning til netop dit projekt. Det kan vi, fordi vi har stor erfaring indenfor ventilation.

Få en god pris

Indhent et uforpligtende tilbud på ventilation

Samspillet mellem os og dig som kunde er en vigtig faktor i vores arbejde. Gennem et godt samarbejde, hvor vi lytter til dine ønsker, sikrer vi et godt resultat. Vores mål er, at du bliver 100 % tilfreds og får udført opgaven i høj kvalitet til en skarp pris.

Skal vi rykke ud til dig? Så kontakt os via formularen her på siden eller på telefon. Vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dyrbergs Montage ApS

Skydebanevej 4, 6500 Vojens

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2287 8110

E-mail: cfr@dbmontage.dk

CVR-nummer: 42926086

åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.30

Fredag: 07.30 – 16.00

Lørdag og søndag: lukket

​Mails besvares alle dage.

Læs cookiedeklaratio​n her

sociale medier