Montering af ventilationsanlæg i enkelte rum eller hele boligen

Vi leverer små og store ventilationsløsninger i høj kvalitet

Er du på udkig efter en ekspert i montering af ventilationsanlæg? Så lad os lave en skræddersyet løsning til din bolig eller arbejdsplads. Hos Dyrbergs Montage ApS har vi stor ekspertise med små og store ventilationssystemer til private og erhverv.

Vi tilbyder levering, montering og service hos kunder i blandt andet Haderslev, Sønderborg, Aabenraa og Kolding. Du kan altid forvente god service og høj kvalitet til yderst skarpe priser.

​Fordele ved montering af ventilationsanlæg

  • Ingen træk – et ventilationsanlæg sender den friske luft ind i boligen varmegenvundet så der ikke opstår træk.
  • Sundt indeklima – ventilationsanlægget reducerer fugt og partikler, og du kan også filtrere pollen fra den friske luft, der lukkes ind i huset. Se mere her
  • Sund bolig – du undgår, at fugt ophober sig i dit hus og skader bygningen.
  • Genvinding af op til 96% – de effektive ventilationsanlæg genvinder op til 96% af varmen ved at overføre varmen fra luften, der blæses ud, til luften, der blæses ind.
  • Spar på varmeregning – især om vinteren er der et stort varmetab, når man lufter ud naturligt. Det giver kulde- og trækgener og et stort energiforbrug.
  • Med et ventilationsanlæg skiftes luften automatisk hele døgnet, og fugten fjernes fra luften, uden at du selv skal foretage dig noget aktivt. Det har også den klare fordel, at hvis du vælger et ventilationsanlæg med varmegenvinding, kan op til 95 % af varmen indendørs genbruges.
  • Minimer radon i din bolig – radonkoncentrationen bliver minimeret via den konstante udskiftning af luft, som ventilationsanlægget sørger for, hvor frisk udeluft bliver blæst ind i boligen, mens den radonmættede indeluft bliver suget ud.
  • Luftfugtigheden holdes lav, hvilket mindsker risikoen for støvmider og skimmelsvamp

Ventilationen sikrer et behageligt og indbydende indeklima

Ventilation er vigtigt, hvis du vil undgå fugt, skimmel og dårlig lugt i hjemmet. Samtidig opnår du et sundt, behageligt og indbydende indeklima. Hjemmet kan ventileres mekanisk eller naturligt, men de fleste vælger en kombination. Naturlig ventilation sker ved at lufte ud, men det kan være fordelagtigt med mekanisk ventilation på et badeværelse, i et køkken og måske i en kælder – eller i hele boligen.

Flere og flere vælger en ventilationsløsning med varmegenvinding, hvis de ønsker ventilation af hele eller store dele af boligen. Fordelen ved et varmegenvindingsanlæg fra Genvex, Milan, Danfoss etc. er, at det genbruger varmeenergien, inden luften suges helt ud af boligen.

Vil du vide mere om Genvexanlæg?

​Vidste du?

•… at manglende ventilation og forringet indeklima er udbredt efter energirenoveringer og den primære årsag til øget fugtbelastning og skimmelsvamp?

•… at du udskiller store mængder CO2, når du sover? Faktisk er det almindeligt, at et soveværelse har et CO2-niveau, der er tre gange højere end anbefalet. Derfor er det vigtigt at lufte ud.

​Indregulering af ventilationsanlæg

Indregulering er mindst lige så vigtig som korrekt montering af ventilationsanlæg. Skal du have det optimale ud af dit ventilationsanlæg, skal anlægget indreguleres. Er velfungerende ventilationsanlæg er et anlæg der er korrekt indreguleret.

Hør mere om indregulering og montering af ventilationsanlæg

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores ventilationssystemer. Vi tilbyder alle former for montering af ventilationsanlæg i enkelte rum eller i hele boligen, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris til dig.

​Kontakt os

Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig.

​Telefon: +45 2287 8110

E-mail: cfr@dbmontage.dk

Skarpe priser 

Skræddersyede løsninger

Professionel rådgivning

Professionelle fagmænd

Kontakt os i dag

Er du interesseret i en energisparende ventilationsløsning?

Uanset om du mangler hjælp til service eller montering af ventilationsanlæg, så står vi klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi går benhårdt efter at vælge den rette løsning til netop dit projekt. Det kan vi, fordi vi har stor erfaring indenfor ventilation.

Få en god pris

Indhent et uforpligtende tilbud på ventilation

Samspillet mellem os og dig som kunde er en vigtig faktor i vores arbejde. Gennem et godt samarbejde, hvor vi lytter til dine ønsker, sikrer vi et godt resultat. Vores mål er, at du bliver 100 % tilfreds og får udført opgaven i høj kvalitet til en skarp pris.

Skal vi rykke ud til dig? Så kontakt os via formularen her på siden eller på telefon. Vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dyrbergs Montage ApS

Skydebanevej 4, 6500 Vojens

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2287 8110

E-mail: cfr@dbmontage.dk

CVR-nummer: 42926086

åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.30

Fredag: 07.30 – 16.00

Lørdag og søndag: lukket

​Mails besvares alle dage.

Læs cookiedeklaratio​n her

sociale medier